söndag 22 februari 2009

Helgen.

Kenu var och hälsade på hos mig i GBG under helgen. Fredag blev det utgång, fast det kändes inte som att någon var riktigt på hugget där. Själv så har jag varit sjuk, eller jag är nog fortfarande sjuk. Får la se hur det känns imorgon på jobbet. Orkar inte stå där 12h ifall man känner sig som en påse skit. Ialf. Lördagen så åkte vi runt i stan..Tänkte besöka Ramberget. Sket sig. Sen gick vi in på Casino Cosmopol. Gött som fan. Första gången där faktiskt. Vann 1000kr. Ge och ta då. Då fick man lite extra cash för att göra det vanliga..Kröka;) Måste nog ta en chillar helg här snart. Börja bli lite för mkt. ojdå, klockan är redan tusen. Måste lägga mig och sova så man orkar med helvetet imorgon.


just ja, kom på det bästa namnet till min framtida hund. Ifall man nu skaffar en. Kom ihåg, du som läser detta ska inte sno den här...Här kommer den, Hunden skall heta Öh.. Klockrent.

Varför sätta nått jobbigt namn? Tänkt hur lätt det är att skälla på den...Om man nu tänker att den skiter på golvet eller när man skall be den att komma till en. t.ex. Öh, lägg av...Öh, kom hit. öh,lägg dig....För fan, kan ju inte bli bättre.

Moro moro / Hape

Inga kommentarer: